Şanlıurfalı isme üst düzey görev! Rozeti bizzat Davutoğlu taktı

Gelecek Partisi’nde Şanlıurfalı iş insanı Nabi Çadırcı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Çadırcı’ya rozeti Genel Başkan Ahmet Davutoğlu taktı.

Şanlıurfalı isme üst düzey görev! Rozeti bizzat Davutoğlu taktı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın köklü ailelerinden Şeddadi aşireti mensubu iş insanı Nabi Çadırcı, Gelecek Partisi bünyesinde üst düzey bir göreve getirildi.

Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde yapılan atamayla Çadırcı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Söz konusu görevlendirmenin, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Esener’in önerisi ve Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun onayıyla gerçekleştiği bildirildi. Parti genel merkezinde düzenlenen törende Nabi Çadırcı’nın rozetini bizzat Genel Başkan Davutoğlu taktı.

İş dünyasındaki faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projelerindeki etkinliğiyle bilinen Çadırcı’nın, yeni dönemde parti ile toplum arasındaki iletişimi güçlendirmesi hedefleniyor. Şanlıurfa’yı Ankara’da temsil edecek olan Çadırcı’nın bu görevi, kentin siyasi arenadaki etkinliğinin artırılması açısından önem taşıyor.

ŞANLIURFALI İSİMLER BİR ARADA

Düzenlenen törende Gelecek Partisi üst yönetiminde yer alan bir diğer Şanlıurfalı isim Reyhan Açıkgöz Kalaycıoğlu da hazır bulundu. Şanlıurfalı bir ismin daha kritik bir pozisyona getirilmesi, memleketinde memnuniyetle karşılandı.

Şanlıurfalı isme üst düzey görev! Rozeti bizzat Davutoğlu taktı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.